Hawaiiresa hos Thrills

Många casinon annonserar nu ut tävlingar tillsammans med online slotten Jurassic Park. En vinnare får åka till Hawaii tillsammans med någon man känner, resmålet är ön där den första filmen spelades in. Vet du inte vad Jurassic Park är så är det en film om forskare som har lyckats att återskapa dinosaurier med hjälp av dna som är flera miljoner år gammal. Blodet från dessa urtidsdjur hittade man i myggor som var inkapslade i bärnstenar och med hjälp av modern teknik så klonade man fram alla möjliga dinosauriearter. Det gick sådär i slutet kan vi avslöja…

Vinnaren får en lyxresa till Hawaii med flyg och 7 nätter på hotell. Den som vinner behöver inte lägga ut en krona själv eftersom Thrills bistår med fickpengar till resan, hela 25 000 kr får man att spendera på ön. Vill man flyga helikopter så får man en fri åktur i 90 minuter runt ön, en chans man bara måste ta. Plus ett Jurassic Park-kit med fräna produkter!

Hur tävlar man då?

Naturligtvis så ska man spela på det nya Jurassic Park spelet, det säger sig själv. För att delta så måste man skapa ett konto hos Thrills och spela för minst 200 kr på Jurassic Park online slot. Varje gång man satsar 200 kr får man en lott i tävlingen, satsar man 400 kr blir det två, 600 kr tre osv. Det går att spela sig till hur många lotter som helst i Thrills tävling, det finns ingen övre gräns.

Tävlingen har redan börjat och den pågår till och med den 30 september.